Primera sessió del Club de lecturaEl passat dijous, dia 16 de novembre, vam fer la primera sessió del Club de lectura de l'Institut Olivar Gran per parlar de la primera lectura proposada per aquest curs: La porta dels tres panys de Sònia Fernández-Vidal. En total van assistir 11 alumnes i 7 professors entre ells el nostre convidat Jordi Palmada, professor de física que ens va explicar els dubtes i conceptes del llibre que llegíem sobre la física quàntica.

Vam iniciar la sessió amb un enigma extret de la lectura i la persona que el va resoldre va ser l’encarregada de llegir la targeta amb l’escrit “Univers per estrenar” adjuntada a la capsa còsmica que contenia el piscolabis. Sembla que aquesta activitat complementària va ser original i va agradar a l’alumnat assistent.


Les professores del departament de català van ser les encarregades de portar la sessió plantejant diverses preguntes, demanant opinió sobre personatges, situacions, elements teòrics de la física quàntica intentant destriar allò més fantàstic d’allò més real i científic. Les intervencions del professor Jordi Palmada van ser crucials per explicar determinats conceptes i mantenir la curiositat dels alumnes assistents. La sessió es va desenvolupar en un ambient agradable i distès en què tant alumnes com professors van comentar diversos aspectes sobre el llibre proposat.

A continuació podeu veure algunes imatges de la sessió:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tercera sessió del Club de lectura

Segona sessió Club de lectura

Tercera lectura del Club