Segona sessió Club de lectura

El dia 25 de gener vam realitzar la segona sessió del Club de lectura dedicada al llibre El clan de la lloba de Maite Carranza. Vam iniciar la sessió amb la projecció d'un fragment del vídeo  “Labruixeria a Catalunya. Misteris amb Sebastià D'Arbó a 8TV"   per introduir el tema de l'obra. Tant alumnes com professores vam disfressar-nos d'acord amb la temàtica del llibre i vam preparar una poció màgica amb Coca-cola i Mentos per tal que fos efervescent. Ens hagués agradat poder comptar amb la participació d'una persona de Llers amb qui ens vam posar en contacte, ja que en aquesta població hi ha molta tradició de bruixes; però finalment no va ser possible la seva assistència.
En aquesta ocasió va haver-hi poca participació per part de l'alumnat. La causa podria ser que vam haver d'endarrerir l'hora de la sessió i molts dels alumnes no van retornar a l'institut.
La sessió es va dur a terme amb un ambient distès i amè, les professores assistent van anar plantejant algunes qüestions sobre la lectura i alhora es van posar en comú diverses anècdotes i històries al voltant de la bruixeria.
Aquesta vegada hem fet una proposta a les alumnes per tal que realitzin una gravació breu donant l'opinió sobre aquest llibre, ja que el mes de maig comptarem amb la participació de l'autora del llibre a la festa de cloenda dels Clubs de lectura de l'Alt Empordà i podríem projectar aquestes gravacions en el decurs de l'acte.

 


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tercera sessió del Club de lectura

Tercera lectura del Club